Chirurgia-Inimii.ro are ca scop informarea Dumneavoastra cu privire la serviciile si tratamentele cardiovasculare pe care le desfasor in cadrul sectiei de Chirurgie Vasculara la Cardiac Center din cadrul Spitalului Monza din Bucuresti. Ca medic primar de chirurgie cardiovasculara, beneficiez de o experienta vasta in domeniu, avand peste 2000 de interventii cardiovasculare la activ.

Experienta mea profesionala si de studiu dobandita in centrele universitare din Romania – Spitalul Clinic Fundeni din București (1987-1990), Spitalul Județean Cluj-Napoca (1990-1991), Institutul inimii „Niculae Stancioiu” din Cluj-Napoca (1991-2000) și Clinicco din Brașov (2000-2010) si dezvoltata in strainatate – Hopital Luis Pradel din Lyon (1990-1993) și la Spitalul Universitar din Reims (2001-2002), precum si cursurile internationale de specialitate din Amsterdam, Cracovia si Paris mi-au permis sa ma specializez in diagnosticarea si tratarea vaselor de sange si a celor limfatice si pe procedurile terapeutice de reabilitare a persoanelor cu boli cardiovasculare arteriale sau venoase.

Activitatea mea la Spitalul Monza din Bucuresti, un centrul de excelenta in chirurgia cardiovasculara, s-a dezvoltat constant datorita conditiilor de munca extraordinare care incurajeaza performanta si am reusit sa ofer servicii medicale de inalta calitate pentru a ajuta persoanele afectate de diverse boli de natura cardiovasculara. Multumita inaltei tehnologii de care beneficiem in cadrul acestui centru, pacientii nostri se bucura de tratamente cardiovasculare performante cu grad ridicat de success, precum si de atentia constanta din partea specialistilor, dorind sa fim nu doar o echipa de medici, ci si un grup de sprijin pentru Dumneavoastra.

Ca si chirurg cardiovascular realizez proceduri de:

– cardiologie cardiaca, chirurgia coronarelor, bypass-uri, plastii si protezari ale valvelor
– chirurgie a valvei mitrale, cura chirurgicala a tumorilor cardiace
– chirurgie vasculara care include accidente cerebrale determinate de stenoze, bypass aorto bifemural, protezari venoase, bypass-uri extraanatomice, bypass aorto-renal, chirurgia glandei suprarenale, rezectia tumorilor retroperitoneale, cure ale varicelor, etc.

Din pacate, bolile cardiace ischemice si cele coronariene au o incidenta extraordinar de mare in randul populatiei, necesitand interventii mai mult sau mai putin urgente. Impreuna cu echipa de la Cardiac Center, reusesc sa ofer pacientilor servicii si tratamente de excelenta, reprezentate atat prin interventii chirurgicale conventionale, cat si prin proceduri minim invasive sau endovasculare.

Sunt la dispozitia Dumneavoastra pentru orice intrebari sau detalii legate de o posibila afectiune, diagnosticare, tratament sau reabiliatare cardiovasculara.

Cu stima,
Dr. Calin Popa

Dr. Calin Popa

Doresc o programare pentru consultatie la Dr. Calin Popa

Programare